Get Adobe Flash player

AIS Clinics & Hospital s-a fondat in anul 2005.

Ne desfasuram activitatea intr-o cladire medicala moderna, dotata cu aparaturi ultraperformante, deservind mai mult de 20 de specialitati. Baza dezvoltarii noastre este data de calitatea sericiilor oferite si de experienta si profesionalismul cadrelor noastre medicale.

In cadrul clinicii puteti beneficia de servicii medicale gratuite In baza contractului nostru cu CASMB.

Pentru orice fel de afectiuni se pot realiza controale, consultatii, investigatii si tratamente prin metode de ultima generatie, aveti la dispozitie servicii medicale complete pentru urmatoarele specialitati: cardiologie, dermatologie, endocrinologie, obstetrica – ginecologie, hematologie, medicina estetica, medicina de familie, medicina interna, medicina muncii, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, urologie.

In clinica AIS beneficiati de un serviciu medical integrat: medicina de familie, specialitati medicale, farmacii, toate in acelasi loc, serviciu bazat pe economisirea duratei de tratare a afectiunilor, a timpului pierdut in trafic, invoirilor de la locul de munca, in scopul de a aloca timpul ramas vietii private si bucuriilor de zi cu zi.

Farmacia prezenta in clinica are contract cu CASMB, OPSNAJ, CASA TRANSPORTURI, ceea ce ofera posibilitatea eliberarii de medicamente compensate si gratuite.
Implicarea si participarea sociala este o datorie morala pe care ne-am propus-o, consideram ca dreptul la informare si dreptul la sanatate sunt drepturi fundamentale ale omului care influenteaza viitorul. Astfel, am demarat programul “EVALUAREA SI MONITORIZAREA STARII DE SANATATE A POPULATIEI”, program ce are ca scop imbunatatirea starii de sanatate prin prevenirea si controlul starii de sanatate, evaluarea si monitorizarea cu titlu gratuit.

DATE DE CONTACT
Adresa: Sos. Alexandriei nr. 144, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021.420.54.55 int.3
E-mail: contact@aisclinic.ro

Mai multe informatii despre noi puteti gasi pe site-ul nostru www.aisgrup.ro, pe care va invitam sa-l vizitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Noutati

Newsletter

Abonare